Let op! Hou rekening met extra levertijd in verband met de drukte bij de postbedrijven!

Verzenden van producten:

De bestellingen worden verstuurd in een stevige enveloppe. De levertijd is afhankelijk van de gekozen vervoerder. U kunt kiezen uit verzending via PostNL of DHL. Uw adresgegevens worden 1 op 1 overgenomen. U dient dus zeker te zijn van een correcte invoer. Wij kunnen geen restitutie bieden voor onjuist ingevoerde gegevens.

Wij verzenden onze eetbare prints uitsluitend binnen Nederland.

Verzending via PostNL:

Wij verzenden standaard via PostNL. Wij streven ernaar om bestellingen gedaan voor 14.00 uur dezelfde dag nog te verzenden, dit is echter geen garantie. U ontvangt een email zodra de bestelling is verzonden, u ontvangt uw bestelling normaal gesproken dan binnen 2 werkdagen in uw brievenbus. U ontvangt dus geen track&trace code. Let op dat wij geen garantie kunnen geven omtrent de levertijden.

LET OP, PostNL bezorgt alleen van dinsdag t/m zaterdag! Bestellingen geplaatst vanaf vrijdag 14.00 uur ontvangt u op zijn vroegst op dinsdag.

Indien de bestelling niet binnen deze termijn aangeboden wordt dient u contact op te nemen met Taart en Decoratie. Dit kan via email of telefoon.

De verzend- en verpakkingskosten via PostNL bedragen € 3,95.

Verzending via DHL:

Wilt u graag uw bestelling kunnen volgen dan kunt u kiezen voor verzending via DHL. Wij streven ernaar om bestellingen gedaan voor 14.00 uur dezelfde dag nog te verzenden, dit is echter geen garantie. U ontvangt een email zodra de bestelling is verzonden, u ontvangt uw bestelling normaal gesproken dan binnen 2 werkdagen in huis. Bestellingen worden verzonden met track&trace code, waardoor uw bestelling te volgen is. Let op dat wij geen garantie kunnen geven omtrent de levertijden.

Indien de bestelling niet binnen deze termijn aangeboden wordt dient u contact op te nemen met Taart en Decoratie. Dit kan via email of telefoon.

De verzend- en verpakkingskosten via DHL zijn € 5,95


Groot formaat prints kunnen enkel via pakketpost verzonden worden.

Overige bepalingen

Is het om wat voor reden dan ook niet mogelijk voor Taart en Decoratie om de artikelen binnen de gesteld termijn te verzenden dan wordt er contact opgenomen met de klant. Taart en Decoratie verzorgt geen naleveringen.

De klant betaalt de verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelling en de gekozen vervoerder.

Overige bakproducten

Eetbare prints en uw webshopbestelling kunnen gelijktijdig verzonden worden. Hiervoor kiest u de optie 'samenvoegen' bij de verzendwijze. Wij zorgen vervolgens dat uw bestellingen bij elkaar ingepakt worden. We vragen een toeslag van € 1,- voor het samenvoegen van deze bestellingen.

Niet thuis?

Uw bestelling wordt verzonden met brievenbuspost. U hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven.

Retourneren van zendingen/producten:

Het is niet mogelijk om uw bestelling te retourneren. De print is speciaal voor u gemaakt en hierdoor kunnen wij deze niet terugnemen.

Afhalen van uw bestelling:

U kunt uw eetbare print afhalen in de winkel, u ontvangt een email zodra uw bestelling klaarligt. Hou hierbij rekening met de openingstijden van de winkel.