Let op! Hou rekening met extra levertijd in verband met de drukte bij de postbedrijven!

Algemene Voorwaarden

Definities:

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.
Taart en Decoratie : de bepaler van deze algemene voorwaarden.
De klant: een wederpartij die een natuurlijke persoon is.
Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Taart en Decoratie en de klant waarop Taart en Decoratie deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.
Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

Over de producten:

De aangeboden artikelen worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk beschreven op de website en bezitten de eigenschappen die door Taart en Decoratie in het aanbod worden genoemd. Op de website wordt duidelijk aangegeven wat de klant bij aankoop verschuldigd is en wat zijn rechten en verplichtingen zijn, indien men op het aanbod ingaat.

Over de bestelling:

Taart en Decoratie levert pas uit na ontvangst van betaling. Betalingen dienen uiterlijk 7 dagen na de besteldatum op het rekeningnummer van Taart en Decoratie te zijn bijgeschreven. Ongeacht de door de klant bij bestelling gekozen wijze van betalen, behoudt Taart en Decoratie zich het recht voor om bestellingen niet uit te voeren of op een later tijdstip uit te voeren.

Over de levering:

Taart en Decoratie doet haar uiterste best om de bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt of slecht gedeeltelijk kan worden uitgevoerd (door het tijdelijk niet in voorraad zijn van artikelen of om anderen redenen), zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft vervolgens de mogelijkheid om de bestelling later te laten verzenden ofwel de betreffende artikelen uit de order te laten verwijderen of te vervangen. Taart en Decoratie verzorgt geen naleveren en is niet aansprakelijk voor het niet in voorraad zijn van artikelen, zelfs als dit niet bij het betreffende artikel vermeld staat. Uiteraard doen wij ons uiterste best om alle artikelen voldoende in voorraad te hebben.
Indien Taart en Decoratie een termijn voor levering heeft opgegeven, is deze indicatief. Een opgegeven levertijd is dan ook nimmer een fatale termijn. Wij trachten bestellingen vóór 14.00 uur nog dezelfde dag te verwerken, dit is echter geen garantie. De uiteindelijke levertijd zal de opgegeven levertijd echter nimmer met meer dan een week overschrijden, tenzij er sprake is van overmacht. Bij overschrijding van een termijn dient de klant Taart en Decoratie schriftelijk in gebreke te stellen. De klant is zelf verantwoordelijk voor het juist verstrekken van de juiste adresgegevens. Taart en Decoratie is niet aansprakelijk voor missende of foutieve adresgegevens.

Verzenden van producten:

De bestellingen worden verstuurd in een stevige enveloppe. De levertijd is afhankelijk van de gekozen vervoerder. U kunt kiezen uit verzending via PostNL of DHL. Uw adresgegevens worden 1 op 1 overgenomen. U dient dus zeker te zijn van een correcte invoer. Wij kunnen geen restitutie bieden voor onjuist ingevoerde gegevens.

Wij verzenden onze eetbare prints uitsluitend binnen Nederland.

Verzending via PostNL:

Wij verzenden standaard via PostNL. Wij streven ernaar om bestellingen gedaan voor 14.00 uur dezelfde dag nog te verzenden, dit is echter geen garantie. U ontvangt een email zodra de bestelling is verzonden, u ontvangt uw bestelling normaal gesproken dan binnen 2 werkdagen in uw brievenbus. U ontvangt dus geen track&trace code. Let op dat wij geen garantie kunnen geven omtrent de levertijden.

LET OP, PostNL bezorgt alleen van dinsdag t/m zaterdag! Bestellingen geplaatst vanaf vrijdag 14.00 uur ontvangt u op zijn vroegst op dinsdag.

Indien de bestelling niet binnen deze termijn aangeboden wordt dient u contact op te nemen met Taart en Decoratie. Dit kan via email of telefoon.

De verzend- en verpakkingskosten via PostNL Premium bedragen € 3,95.

Verzending via DHL:

Wilt u graag uw bestelling kunnen volgen dan kunt u kiezen voor verzending via DHL. Wij streven ernaar om bestellingen gedaan voor 14.00 uur dezelfde dag nog te verzenden, dit is echter geen garantie. U ontvangt een email zodra de bestelling is verzonden, u ontvangt uw bestelling normaal gesproken dan binnen 2 werkdagen in huis. Bestellingen worden verzonden met track&trace code, waardoor uw bestelling te volgen is. Let op dat wij geen garantie kunnen geven omtrent de levertijden.

Indien de bestelling niet binnen deze termijn aangeboden wordt dient u contact op te nemen met Taart en Decoratie. Dit kan via email of telefoon.

De verzend- en verpakkingskosten via DHL zijn € 5,95


Groot formaat prints kunnen enkel via pakketpost verzonden worden.

Overige bepalingen

Is het om wat voor reden dan ook niet mogelijk voor Taart en Decoratie om de artikelen binnen de gesteld termijn te verzenden dan wordt er contact opgenomen met de klant. Taart en Decoratie verzorgt geen naleveringen.

De klant betaalt de verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelling en de gekozen vervoerder.

Overige bakproducten

Eetbare prints en uw webshopbestelling kunnen niet gelijktijdig verzonden worden. Er is een grote kans op breuk bij het gelijktijdig verzenden, hierdoor verzenden wij uitsluitend apart. Bij de eetbare print kunt u kiezen voor basic verzending met lagere verzendkosten.

Niet thuis?

Uw bestelling wordt verzonden met brievenbuspost. U hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven.

Retourneren van zendingen/producten:

Het is niet mogelijk om uw bestelling te retourneren. De print is speciaal voor u gemaakt en hierdoor kunnen wij deze niet terugnemen.

Afhalen van uw bestelling:

U kunt uw eetbare print afhalen in de winkel, u ontvangt een email zodra uw bestelling klaarligt. Hou hierbij rekening met de openingstijden van de winkel.

Overige bepalingen:

Voor de gevolgen van zetfouten op de website of andere vormen van media kan Taart en Decoratie geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met bovenstaande verkoopvoorwaarden.


Op deze website rust copyright.