Print op Frosting - Rond 20cm Bekijk groter

Print eigen Foto - Rond 20cm

Nieuw

€ 7,95

 • Frosting
 • Dubbeldik Ouwel (- € 1,20)
 • Meringue Sheet (+ € 1,-)

  Uw eigen foto geprint in een cirkel van 20cm doorsnede. U kunt indien gewenst 3 extra cirkels van 5cm doorsnede toevoegen.

  Met behulp van onze configurator kunt u zelf uw afbeelding(en) toevoegen, op maat maken en eventueel tekst toevoegen.

  Het is niet noodzakelijk om alle cirkels te gebruiken. Als u slecht 1 foto invoegt zal deze worden gekopieerd in de andere cirkels.

  ---------------------------------------------------------------

  U krijgt uw afbeeldingen geprint op een frosting sheet. Frosting sheets zijn dunne en flexibele eetbare sheets op zetmeelbasis met een vanillesmaak. U krijgt een mooie scherpe afdruk.

  Optioneel kunt u kiezen voor een afdruk op een dubbeldikke ouwelsheet of meringue sheet.

  Ouwel is het bekende eetbare papier en is gemaakt van aardappelzetmeel. Ouwel is hittebestendig en dus geschikt om mee te bakken. De afdruk in minder scherp dan bij een print op frosting.

  Een meringuesheet is te gebruiken als stempel en wordt vooral toegepast voor meringue schuimpjes, koekjes en macarons maar is ook geschikt voor kaas, marsepein of rolfondant. Een uitgebreide gebruiksaanwijzing voor het gebruik van meringuesheets wordt toegevoegd aan uw bestelling.

  ---------------------------------------------------------------

  Wij printen uw afbeelding op een A4 sheet welke u gemakkelijk kunt uitsnijden of uitknippen. U kunt de sheet direct op de botercréme gebruiken of met piping gel of crisco plakken op marsepein of fondant.

  Frosting is eventueel ook geschikt voor gebruik op slagroom. Strijk hiervoor de slagroom glad en bedek deze met wat poedersuiker. Breng de sheet niet te lang van te voren aan. Eventueel kunt u de sheet eerst op fondant of marsepein plakken voor meer bescherming van de print. Smeer de hele afbeelding met een dun laagje in alvorens u deze opplakt.

  Ouwel is gevoelig voor water dus niet met water plakken. Ouwel is ook niet geschikt voor gebruik op slagroom.

  ---------------------------------------------------------------

  Ingrediënten:

  Frosting Sheets: zetmeel (E1422, E1412) maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisator (E414, E480), dextrose, emulgatoren (E435, E491, E471), smaakstoffen, conserveermiddel (E202), citroenzuur, kokosvet (gedeeltelijk gehard), sucralose. Glutenvrij, lactosevrij, Kosher en geschikt voor veganisten.

  Ouwel Sheets: aardappelzetmeel, plantaardige olie(Palmolie) en water. Lactose-, gluten- en  GMO vrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

  Meringue Sheets: gemodificeerd maïszetmeel (E1422), suiker, water, maltodextrine, aardappelzetmeel, arabische gom (E414), glycerine (E422), polysorbaat 60 (E435). Glutenvrij, GMO vrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

  Inkt: gedemineraliseerd water, glycerine, alcohol, kleurstoffen:

  Rood: E124 (AZO), E122 (AZO)
  Geel: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
  Blauw: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
  Zwart: E151, E110 (AZO), E104 (AZO), E133

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...