Print op Frosting 20x30 - Ontwerp op Maat Bekijk groter

Print ontwerp op Maat - 20x28cm

Nieuw

€ 9,95

 • Frosting
 • Dubbeldik Ouwel (- € 1,20)
 • Meringue Sheet (+ € 1,-)

  Let op speciale ontwerpen of bewerkingen hebben een langere verwerkingstijd. Hou rekening met enkele dagen extra.

  Heeft u speciale wensen of komt u er niet uit? Bestel dan dit artikel en stuur uw wensen en eventuele foto's/afbeeldingen naar webshop@taartendecoratie.nl. Vermeld in uw email uw bestelnummer. 

  Wij maken voor u een print op maat. Na uw controle en akkoord printen wij deze voor u uit. 

  Let op! voor bijzondere of grotere bewerkingen kunnen wij een extra toeslag rekenen. U wordt hier vooraf over op de hoogte gebracht.

  ---------------------------------------------------------------

  U krijgt uw afbeeldingen geprint op een frosting sheet. Frosting sheets zijn dunne en flexibele eetbare sheets op zetmeelbasis met een vanillesmaak. U krijgt een mooie scherpe afdruk.

  Optioneel kunt u kiezen voor een afdruk op een dubbeldikke ouwelsheet of meringue sheet.

  Ouwel is het bekende eetbare papier en is gemaakt van aardappelzetmeel. Ouwel is hittebestendig en dus geschikt om mee te bakken. De afdruk in minder scherp dan bij een print op frosting.

  Een meringuesheet is te gebruiken als stempel en wordt vooral toegepast voor meringue schuimpjes, koekjes en macarons maar is ook geschikt voor kaas, marsepein of rolfondant. Een uitgebreide gebruiksaanwijzing voor het gebruik van meringuesheets wordt toegevoegd aan uw bestelling.

  ---------------------------------------------------------------

  Wij printen uw afbeelding op een A4 sheet welke u gemakkelijk kunt uitsnijden of uitknippen. U kunt de sheet direct op de botercréme gebruiken of met piping gel of crisco plakken op marsepein of fondant.

  Frosting is eventueel ook geschikt voor gebruik op slagroom. Strijk hiervoor de slagroom glad en bedek deze met wat poedersuiker. Breng de sheet niet te lang van te voren aan. Eventueel kunt u de sheet eerst op fondant of marsepein plakken voor meer bescherming van de print. Smeer de hele afbeelding met een dun laagje in alvorens u deze opplakt.

  Ouwel is gevoelig voor water dus niet met water plakken. Ouwel is ook niet geschikt voor gebruik op slagroom.

  ---------------------------------------------------------------

  Ingrediënten:

  Frosting Sheets: zetmeel (E1422, E1412) maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisator (E414, E480), dextrose, emulgatoren (E435, E491, E471), smaakstoffen, conserveermiddel (E202), citroenzuur, kokosvet (gedeeltelijk gehard), sucralose. Glutenvrij, lactosevrij, Kosher en geschikt voor veganisten.

  Ouwel Sheets: aardappelzetmeel, plantaardige olie(Palmolie) en water. Lactose-, gluten- en  GMO vrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

  Meringue Sheets: gemodificeerd maïszetmeel (E1422), suiker, water, maltodextrine, aardappelzetmeel, arabische gom (E414), glycerine (E422), polysorbaat 60 (E435). Glutenvrij, GMO vrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

  Inkt: gedemineraliseerd water, glycerine, alcohol, kleurstoffen:

  Rood: E124 (AZO), E122 (AZO)
  Geel: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
  Blauw: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
  Zwart: E151, E110 (AZO), E104 (AZO), E133

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...